Vés al contingut

Vìdeos Xerrades

XERRADA D’ENRIC PRAT: EL MOVIMENT DELS INDIGNATS.

El títul complet de la xerrada va ser: “El moviment dels indignats: no-violència, desobediencia civil i democracia.” El ponent va ser Enric Prat Carvajal. Prat Carvajal es investigador a la universitat Pompeu Fabra. Es considerat un expert amb temes de moviments socials, particularment els pacifistes, com demostra llibres como Activistes per la Pau.

//

El titulo completo de la charla fue: “El movimento de los indignados: no-violencia, desobediencia civil y democracia.” El ponente fue Enric Prat Carvajal. Prat Carvajal es investigador en la universidad Pompeu Fabra. Se considera un experto en temas de movimentos sociales, particularmente los pacifistas, como demuestran libros como Activistes per la Pau.

Reproduir videos (7 videos, 96′)

CONTE “LA HISTORIA DE LA ESPADA, EL ÁRBOL, LA PIEDRA Y EL AGUA

Després de la xerrada el dia 16/06/11 a les 20.30h a l’Acampada Esplugues (parc “11 Setembre”) titulada “Desde els nostres drets, construïm alternatives” on va participari en “Victor López”, (Director del centre de Drets Humans a Chiapas, Mèxic) (que malauradament hi ha hagut problemes amb l’arxiu i no s’ha pogut penjar), en “Josep Moreno” ens va deleitar amb un emotiu conte escrit per al “Subcomandante Marcos” titulat: “La Historia de la Espada, el Arbol, la Piedra y el Agua”.

//

Al finalizar la charla el día 16/06/11 a las 20.30h la “Acampada Esplugues” (parc “11 Setembre”) titulada “Desde nuestros derechos, construimos alternativas” donde participó “Victor López”, (Director del centro de Derechos Humanos en Chiapas, México) (que desgraciadamente ha habido problemas con el archivo y no se ha podido colgar), “Josep Moreno” nos deleitó con un emotivo cuento escrita por el “Subcomandante Marcos” titulado: “La Historia de la Espada, el Arbol, la Piedra y el Agua”.

XERRADA D’ENRIC DURAN

El dia 12/06/11 a les 22.30h, Enric Duran (“el Robin Hood dels bancs”) va fer una xerrada sobre la Cooperativa Integral Catalana a “l’Acampada d’Esplugues de Ll.” (parc “11 de setembre”). Més info a: assemblea.esplugues.wordpress.com
//
El dia 12/06/11 a las 22.30h, Enric Duran (“el Robin Hood de los bancos”) hizo una charla sobre la Cooperativa Integral Catalana en “la Acampada de Esplugues de Ll.” (parque “11 de setembre”).

XERRADA D’ARCADI OLIVERES

El dia 04/06/11 a les 22.00h, Arcadi Oliveres (economista, ex-professor d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona i reconegut activista per la justicia social i la pau) va fer una xerrada sobre la crisis, el seu rerefons, el capitalisme i moltes mes coses relacionades a l'”Acampada d’Esplugues de Ll.” (parc “11 de Setembre”).
//
El día 04/06/11 a las 22.00h, Arcadi Oliveres (economista, ex-profesor d’Economia Aplicada de la Universitat Autónoma de Barcelona y reconcido activista por la justicia social y la paz) hizo una charla sobre la crisis, su trasfondo, el capitalismo i muchas más cosas relacionadas en la “Acampada de Esplugues de Ll.” (parque “11 de Setembre”).

One Comment leave one →
  1. Ramon permalink
    Juny 17, 2011 11:50 pm

    Moltes gràcies per tot l’esforç! S’agraeix!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: